make free website

STIL ECOMOD

ECO Mod confectioneaza produse in stil clasic, sport dar si modern(creatie proprie) in functie de anotimpuri, costume din stofa, paltoane, jachete captusite, costume din biocarduri, fuste, rochii din matase, bluze, rochii de ocazii din voaluri imprimate si uni.
Toate acestea se pot executa si la comanda cu materialele noastre dar si cu materialul clientului.

MATERIALE UTLIZATE

Producerea de imbracaminte impune respectarea unor conditii in procesul de proiectare si fabricare, care sa asigure o imbracaminte comoda, igienica, cu aspect placut si rezistent.
Deoarece gradul de comoditate este asigurat si prin alegerea materialelor cu caracteristici corespunzatoare, s-a avut in vedere scopul si destinatia produselor, precum si conditiile de baza pe care trebuie sa le indeplineasca orice produs: durabilitate, valoare de prezentare si proprietati fiziologice. Pentru confectionarea produselor s-au ales materiale de baza in functie de anotimpuri:
- stofe(lana 100%)
- stofe cu amestec, biocarduri, inuri, matasuri, voaluri, tricoturi, BBC 100%, catifea raiata si neteda;
- captuseli de toate tipurile
- intarituri din panza si hartie
- vatelina tesuta si netesuta.
De asemenea pentru confectionarea produselor de creatie proprie am ales materiale auxiliare(in functie de necesitati): dantele, snururi, flori de ornament, siraguri de margele, nasturi, elastice, embleme, fermoare, etc.

ECHIPA

Intreaga echipa este foarte bine pregatita creand tendinte in Mod din Valea Jiului. Creativitatea, seriozitatea si rapiditatea sunt principalele atuuri ale echipei ECO Mod.

Casa de Moda ECO la Targul de Nunti organizat in incinta magazinului JIUL din Petrosani

 La targ au fost prezentate tinute de ceremonie si accesorii pentru organizarea sau celebrarea evenimentelor deosebite.

GALERIE FOTO ATELIER ECOMOD

Intreaga echipa este foarte bine pregatita creand tendinte in Mod din Valea Jiului. Creativitatea, seriozitatea si rapiditatea sunt principalele atuuri ale echipei ECO Mod.

COMENZI

Comenzile se pot face direct la atelierul de moda situat in spatele Garii Petrosani, la magazinul ECO MOD din Petrosani, in Piata Victoriei, in sensul giratoriu sau la magazinele EMBORIKI din Petrosani, Lupeni si Vulcan.

DISTRIBUIE PRIETENILOR

Copyright © EcoMod 2018. Toate drepturile rezervate